Interesse in interessante transactievrije aandelen of juist de 7% of 8% obligaties?​

NPRM NV kondigt beursgang dierenservice organisatie aan op Nxchange

Eemnes, september 2020, NPRM NV, de overkoepelende organisatie voor dierenservices, heeft met een vijftal verschillende activiteiten een service portfolio gecreëerd op het gebied van diergezondheid en dierenwelzijn en kondigt trots haar aanvraag aan de Nxchange aan.

NPRM NV ziet kansen om binnen de huisdierenbranche met meer dan 27 miljoen huisdieren in 3.8 miljoen huishoudens en een omzet van 2 miljard euro, een belangrijke speler te worden in deze markt. Er zullen altijd huisdieren zijn en ze nemen een steeds belangrijkere rol in de maatschappij in De kracht van NPRM zit in het bewerkstelligen van de synergie van de individuele bedrijven, die reeds op zichzelf staand al omzet genereren, maar gezamenlijk grote groeiambities hebben. In eerste instantie in Nederland, maar op de middellange termijn ook in Europa.

De buy & build strategie zorgt voor synergie van de aan zich gelieerde organisaties.

Nxchange is een nieuwe generatie effectenbeurs voor directe handel in effecten tussen bedrijven en beleggers. Zonder tussenkomst van een bank of broker is het mogelijk om effecten direct te plaatsen en te verhandelen. Uiteraard onder suspiciën van de Autoriteit Financiële Marketen (AFM) en de Nederlandse Bank (DNB) De werkwijze van NPRM en de aan haar gelieerde organisaties kenmerkt zich ook door een no-nonsens en directe aanpak. NPRM is in eerste instantie opgericht ten behoeve van eenvoudige en transparante paardenregistratie vanwege veranderde Europese wetgeving. Door de participatie in Vitaux, een gerenommeerd bureau op het gebied van recruitment en projectmanagement in de dierenbranche en de HuisdierenApp, zijn stappen gezet om de huisdiereigenaar een platform te bieden waar alle informatie omtrent huisdierenbezit samenkomt. Van het bijhouden van relevante gegevens, tot het volgen van je dier met een speciale tracker, reminderservice en directe mogelijkheid tot bestellen van producten en voeding, biedt dit nieuwe platform een unieke propositie voor de aandelenmarkt. Naar verwachting is de listing begin 2021 een feit.

Latest publications