Interesse in interessante transactievrije aandelen of juist de 7% of 8% obligaties?​

NPRM NV sluit overnameovereenkomst met Jachtinstinct dierenvoeders

De overname betreft een activa transactie waarbij naast Jachtinstinct een aantal toonaangevende domeinnamen zijn overgenomen in de dierensector waaronder ook het format voor het tv programma, Huisdieren TV. Het bestuur is van mening dat na deze overname, er nu een fase is aangebroken waarbij de huisdierenbezitter bij NPRM terecht kan voor een breed aanbod van producten en diensten voor haar huisdier.

Met deze overname geeft NPRM invulling aan haar strategie om naast autonome groei te groeien door het doen van strategische overnames. NPRM verwacht dat deze overname een bijdrage zal leveren aan de winst per aandeel en het eigen vermogen verder zal versterken.

Over NPRM:

NPRM NV, in eerste instantie opgericht ten behoeve van eenvoudige en transparante paardenregistratie, heeft met de eerdere participatie in organisatiebureau Vitaux BV, in de dierenbranche en daarin een speciale HuisdierenApp, stappen gezet om de huisdiereigenaar een platform te bieden waar alle informatie omtrent huisdierenbezit samenkomt.

Latest publications