Interesse in interessante transactievrije aandelen of juist de 7% of 8% obligaties?​

NPRM NV sluit overnameovereenkomst met Jachtinstinct dierenvoeders

Eemnes, 16 februari 2021. NPRM Groep NV, de moedermaatschappij voor dierenservices op het gebied van diergezondheid en dierenwelzijn, kondigt hierbij de beursgang aan bij effectenbeurs Nxchange.

NPRM NV ziet kansen om binnen de huisdierenbranche, met meer dan 27 miljoen huisdieren in 3.8 miljoen huishoudens en een omzet van 2 miljard euro, een belangrijke speler te worden in deze markt. Er zullen altijd huisdieren zijn en die nemen een steeds belangrijkere rol in de maatschappij in.
De kracht van NPRM is het bewerkstelligen van de synergie tussen de aan zich gelieerde deelnemingen die zelfstandig al omzet genereren en daarnaast gezamenlijk groeiambities hebben. NPRM verwacht verder met strategische overnames een bijdrage te leveren aan de winst per aandeel en het eigen vermogen te versterken.

Nxchange is een nieuwe generatie effectenbeurs voor directe handel in effecten tussen bedrijven en beleggers. Zonder tussenkomst van een bank of broker is het mogelijk om effecten direct te kopen en te verkopen.

Over NPRM NV
NPRM NV, de Nederlandse Paarden Registratie Maatschappij, is in eerste instantie opgericht ten behoeve van eenvoudige en transparante paardenregistratie die vanaf april 2021 wordt verplicht. Met de eerdere deelneming in Vitaux, een organisatiebureau in de dierenbranche en de initiatiefnemer van een speciale HuisdierenApp, heeft NPRM stappen gezet om de huisdiereigenaar een platform te bieden waar alle informatie omtrent huisdierenbezit samenkomt. Van het bijhouden van relevante gegevens tot het volgen van je dier met een speciale tracker, een reminderservice en mogelijkheid voor videobellen met dierspecialisten tot rechtstreeks bestellen van producten en voeding. Dit nieuwe platform biedt een unieke propositie voor de aandelenmarkt.

Latest publications