Interesse in interessante transactievrije aandelen of juist de 7% of 8% obligaties?​

NPRM NV koopt de ‘Dierenapotheek.nl’ en het Duitse ‘Drpetcare.de’.

Het bestuur van NPRM NV maakt bekend tot overeenstemming te zijn gekomen met Online Vet Pharmacies B.V. over de overname van de webshop Dierenapotheek.nl en het Duitse drpetcare.nl. Deze overname geeft verdere invulling aan de sterke buy & build strategie van NPRM NV.

Met deze overname krijgt de synergie van de verschillende onderdelen binnen NPRM NV een verdere boost, onder andere door de koppeling met de HuisdierenApp.

Het beste voor je dier begint hier! Met die belofte begon Dierenapotheek.nl enige jaren geleden een online winkel. Een webwinkel met een groot assortiment diergeneesmiddelen, dierverzorgingsproducten, voedingssupplementen en dieetvoer voor je hond, kat, knaagdier en vogel. Inmiddels is Dierenapotheek.nl uitgegroeid tot een serieuze speler in de (veterinaire) huisdieren markt en groeit de omzet afgelopen jaren goed door. De oprichter van Dierenapotheek.nl, de heer Martin Hovius, blijft ook na de overname als dierenarts
betrokken.

Naast de overname van Dierenapotheek.nl neemt NPRM NV ook de Duitse activiteiten van een webshop over opererend onder de naam www.drpetcare.de. De koopsom voor deze overname zal worden voldaan in contanten.

Het bestuur van NPRM NV voert gesprekken met overnamekandidaten om het platform binnen de dierensector verder uit te bouwen volgens de strategie van de vennootschap.

Aandelen NPRM NV zijn genoteerd op de beurs in Amsterdam
Het aandeel is te koop (en te verhandelen) op Nxchange
https://www.nxchange.com/nl/nprm

Ron van Veldhoven
CEO NPRM NV

Latest publications